Камбер и Јашар гласале за ВМРО, цела фамилија да се исфрли (ФОТО)

Материјалите што ги објавува италијанскиот весник Ла Верита содржат индиции за сериозно прекршување на Изборниот законик.

Во еден од документите кои се објавуваат а кои ги има и обвинителката Вилма Русковска стои и името на братот на лидерот на СДСМ Зоран, Вице Заев во контекст на одмазда кон лица кои гласале за ВМРО-ДПМНЕ изборите.

Според Ла Верита некој од криминалната група во која се четворица луѓе бара од некаде, најверојатно од работа, да се исфрлат семејствата на Камбер и Јашар.

Причината е што не гласале за СДСМ.

Членовите на криминалната група според Ла Верита се добро познати лица кои цели 6 години на необјаснив начин се заштитени и не одговараат за својот криминал

Кои се З.З., В.З., М.Д. и З.Г. од криминалната група што ја објавува Ла Верита (ВИДЕО)

SHARE