Камчев веќе не е директор на „Орка Холдинг“


Според податоците од Централниот регистар објавени на 13.08.2019 година, Орце Камчев се повлекол од раководните позиции во неговата „Орка Холдинг“, пренесува „Слободен печат“.

На неговото место како директор и член на Извршен одбор на директори доаѓа Антонио Маринковски.

SHARE