Поранешниот министер за одбрана, со бузики ја „смирувал“ тагата по гласањето во парламентот за ратификување на Протоколот за прием во Македонија во НАТО, на што тој ревносно се спротивставуваше и што го чинеше губење на парламентарната група на „Независни Грци“ во грчкиот парламетнт.

Во петокот вечерта, тој беше забележан во ноќен клуб каде легендарниот Јанис Париос пееше – за да  заборави.

Оние кои го забележаа и снимаа, велат дека Панос Каменос во еден момент станал и заиграл во ритмот на песната „Ако те немав тебе“.

Не е познато, на кој или на што била посветена… пишува „То Вима“.

SHARE