Вистински пустош зад себе остави Големото невреме што вчера попладне го погоди автокампто Љубаништа кај Свети Наум, на охридското крајбрежје, остави вистински пустош зад себе.

Поголем дел од приколките и инфраструктурата на кампот се уништени.

SHARE