Канал 5: Денеска 115 заразени со корона!?


Бројот на на новозаразени лица во последното денонокие бил меѓу 110 и 120 лица, објави Канал 5 повикувајќи се на свои извори.

Доколку ова се потврди, ова ќе биде вториот втор најголем врв на епидмијата по оној во средината на април.

SHARE