Кандидат за пратеник од СДСМ тврди дека партијата не може подобро и повеќе (ВИДЕО)

Претседателот на локалниот огранок на СДСМ во Гостивар Драгољуб Филипоски го привлече вниманието на јавноста откако во изјава за медиумите изјавил дека неговата партија не може подобро и повеќе во наредните 4 години.

“Почитувани граѓани, за три години направивме пресврт на подобро.
Државата ја извадивме на пат, но НЕ можеме уште повеќе и уште подобро, во наредниве четири години”, вели Филипоски во видеото кое е објавено на социјалните мрежи.

SHARE