Каракачанов ја добил “Душата на Македонија”

Објавено е целото писмо што градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски му го пратил на бугарскиот министер за одбрана Каракачанов.

Во писмото со кое Димитриевски го враќа орденот даден од бугарскиот министер градоначалникот на Куманово му ја праќа и книгата “Душата на Македонија”.

Другите детали во писмото.

Последна вест
Резултатите се очекуваат секој момент

Македонка политичарка со грчко презиме предизвика тензии во дијаспората

SHARE