Каракамишева: Грција воздржана за старт на преговорите. И сега?

Професорката Тања Каракамишева на Фејсбук прашува што со гаранциите дека, по промемна на името, Грција нема да ги попречува евроатлантските интеграции на Македонија
„Еве Грција не гласаше за старт на преговорите, тоа значи го попречува евро-атлантскиот пат на земјата, и сега што? БЕЗУСЛОВНО ЌЕ ГИ ПОНИШТИТЕ АМАНДМАНИТЕ?“

SHARE