Професорката по уставно право и членка на Венецијанска комисија, Тања Каракамишева, реагира на Твитер на написот во expres.mk дека ни претседателот Стево Пендаровски не се согласува со премиерот Зоран Заев за можно одложување на предвремените избори поради ратификацијата на членството во НАТО во Собранието.

SHARE