Каракамишева за притворот за Панчевски: Ова е затвор држава за вистинските Македонци!

Професорката по уставно право и поранешна членка на Венецијанската комисија, Тања Каракамишева, жестоко реагира за одредениот притвор од Велешкиот суд за експретседателот на скопскиот Кривичен суд, Владимир Панчевски.