Каракамишева за состојбата со Ковид-19: Каде се „хвалоспевачите“ на Филипче?

Денешните загрижувачки бројки на нови заболени и починати од коронавирус во Македонија поттикнаа реакција од професорката Тања Каракамишева на Твитер.

SHARE