Катица Јанева, балканска пророчица (Статус на денот)

Статусот на денешниов ден го има еден од најкреативните ликови на социјалните мрежи во 2018 година, Иљче Затаракоски:

„Убедени сме дека Мијалков, Божиновски и Јанакиевски нема да избегаат.“ – Катица Јанева, највеча балканска пророчица.

SHARE

2 Коментари

Comments are closed.