Катица Јанева и Боки 13 остануваат во притвор

Катица Јанева и Боки 13 остануваат во притвор, одлучи денеска Кривичниот суд.

 Судот ја одби гаранцијата на екс специјалната обвинителка која со три станови гарантираше дека нема да бега.

Одбиено е како неосновано и барањето на Бојан Јовановски кој бараше укинување на мерките за претпазливост да бидат прогласени за то така е одбиено како неосновано.

Бојан Јовановски,првообвинетг во Рекет е во притвор од 15 ти јули додека јанева од 20 август годинава.

SHARE