На твитер се споделува инфо дека, наводно, шефицата на СЈО, Катица Јанева, од Грција, одморот го продолжува во Кипар.

Информацијата е поткерепена и со три фотографии на кои се гледа како, наводно, поминува пасошка контрола.


Според други извори Јанева од вчера е вратена во Скопје.

SHARE