Катица како Баба Ванѓа, не лажела, знаела дека тешко ќе ја сменат (ВИДЕО)

По вчерашното гласање во Собранието на кое СДСМ беше против смена на специјалната обвинителка која е во притвор стана јасно дека Јанева не лажела кога во јуни рече дека не може да биде сменета.

Од каде таа знаела како СДСМ ќе гласа за да не ја смени останува мистерија.

SHARE