Катица прозборе: Пуштете ги непријатните работи

Второобвинетата во случајот „Рекет“ на денешното рочиште за „Рекет“ ,, да не биде исклучена јавноста во презентирањето на аудио и видео-материјалите.

„Бараме да не биде исклучена јавноста во процесот. Бараме целокупното УСБ на Зоран Кичеец да биде презентирано денеска, и бараме да не бидат исклучени непријатните работи, за да се види кој манипулира, кој нуди рекет, кој нуди поткуп, кој е изманипулиран во интерес на јавноста“, рече Јанева на денешното рочиште.

SHARE