Кинат членски книшки од СДСМ!? (ВИДЕО)

На социјалните мрежи се споделува видео на кое, извесен Суад Мемеди, член на СДСМ на 18 февруари 2015 година, ја кине членската книшка, наводно незадоволен од неостварените ветувања на партијата.

SHARE