Кинези нападнати среде Скопје, навредувани за “Корона вирусот” (ВИДЕО)

Лице со профил Енкоххххх на социјалната мрежа Инстаграм постирало непримерно видео во кое навредува група Кинези во центарот на Скопје.

Новинарот Јанко Илковски го објавува срамното видео и бара информации за напаѓачот кој на срамен начин врши психичко насилство врз гостите од Кина.

SHARE