Кире, Борко, Столе и другарите ја ништат „Северна“ во секоја пригода (ФОТО)

Македонските ракометари кои денеска го започнуваат настапот на Европското првенство со меч против Украина во Виена го користат само името Македонија.

Во секоја прилика каде што тие имаат контрола на ситуацијата го бришат или покриваат зборот Северна.

Така е на нивната опрема а така е и на автобусот со кој се возат на ЕП.

Фото: Маркукуле

SHARE