Кире Лазаров, човек за одлука (ВИДЕО)

Истечени 60 минути од мечот Нант против Шамбери во последното коло на француската ракометна лига.

Останува само уште Лазаров да изведе удар од 9 метри при нерешен резултат.

Живиот ѕид пред голот на Шамбери е висок и никој не очекува чудо.

Но тоа се случува благодарение на легендарниот Кире кој не запира со врвен ракомет и покрај своите 40 години.

Роден е на 10 мај 1980 година.

SHARE