По денешната средба на лидерите на СДСМ и ДУИ, Али Ахмети изјави дека е постигнат договор на претседателските избори да одат со заеднички кандидат.

„Се договоривме на овие избори да излеме со заеднички кандидат. И ова да стане стандард и во иднина и ќе биде во корист на граѓаните. Секако дека се разговара за имињата за кои се зборува во јавноста и во наредните денови ќе се одлучи за кандидатот“, рече Ахмети.

SHARE

3 Коментари

  1. Наравоучение за СДСМ, павлиња и мукиња: невиноста еднаш се губи. Се потоа е секс. После Муковски, нема Крстење.

    Арсим Зеколи,
    амбасадор и аналитичар

  2. Пензионерот со дијагноза шизофренија од Швајцарија, е стално на власт и си игра курташак со Македонија

Comments are closed.