Ќе пее ли Најчевска на концертот на Владо Јаневски?

На социјалните мрежи утринава покрај главната тема родителите 1 и 2 се поставува и прашањето дали професорката Мирјана Јанчевска е прикажана на билбордите со кој се најавува концерт на Владо Јаневски.

Иако логично е на рекламата да е прикажан самиот Владо Јаневски сличноста меѓу нејзиниот и ликот прикажан на билбордот навистина е фрапантна поради што се појавија коментарите на социјалните мрежи.

Пред неколку години Најчевска се обиде преку балетска игра да ги прикаже своите размислувања но досега немало докази дека знае и да пее.

SHARE