Ќебапчиња виновни за загадувањето во Сараево (ВИДЕО)

Собранието на општина Сараево усвои мерки против загадувањето во градот кој се најде на водечките позиции на најзагадени во регионот и восветот.

Еден од советниците имаше оригинален одговор на тоа од каде доаѓа загадувањето мерено во мерна станица во близина на американската амбасада.

SHARE