Ќулавкова: Само светска депонија може да биде најзагаден град во Европа

Академик Катица Ќулавкова на својот профил на Твитер го коментира загадувањето на воздухот во Скопје.

„Само светска депонија може да биде најзагаден град во Европа. Последниот роман на Славко Јаневски се вика ‘Депонија’. Писател со визија. #Skopje #Macedonia“, напиша таа.

SHARE

4 Коментари

    • Ова е истата онаа која до пред 1-2 години говореше дека требало вие (шарените лубрикани – петтата колона) да дојдете на власт, па сега откако виде со кои се фатила на оро, настојува да си ја измие совеста.
      Мислам дека кај и да е наскоро и ти ќе почнеш како “оваа“ да бараш прошка!

Comments are closed.