Граѓани на социјалните мрежи реагираат на непочитување на мерките за заштита од Ковид-10 во туристичките места кои се прелавени од гости кои, поради блокадите да патуваат во странство викендите или оидморот, како кој, ги поминуваат во земјава.

Би додале: Никако да им се погоди, ни туристичките места кога се празни а сезоната пропаѓа“ зашто сите „оделе у Грчка“, ниту сега кога езерските плажи изгледаат токму како што треба а Охрид, Дојран доживуваат туристички бум.

SHARE