„Петре купил 33 автобуси.

Во првите три години од мојот прв мандат набавивме 320 автобуси.

Значи на Петре ќе му им требаат 10 мандати да го замени возниот парк на ЈСП“.

ФБ статус на поранешниот скопски градоначалник Коце Трајановски.


SHARE