Коѕиас: Сами сакаат да се викаат Северна Македонија (ВИДЕО)

За оваа ситуација најдобро одговара народната поговорка “Никогаш не ја потценувај моќта на човековата глупост”.

Кој како сакал да се вика од изјавата на Коѕиас на следниот Линк

SHARE