Кога Елмас, Несторовски и Пандев ќе шашардисаат турски коментатор (ВИДЕО)

Иако во сенка на коментаторот на Македонската телевизија, Тони Стојановски, турски коментатор го привлече вниманието со начинот на кој ги проследи акцијата на триото Елмас – Несторовски – Пандев и голот на капитенот на Македонија за триумф над Грузија во Тбилиси.

SHARE