Кога на сликата само еден е насмеан (ФОТО)

За време на кампањата за референдумот во Кочани каде што говори премиерот Зоран Заев камерите забележаа траорна атмосфера.

Додека говори премиерот сите лица во негова позадина се намрштени без никаков знак за оптимизам или верба во подобра иднина.

На фотографијава од Кочани единствен што е насмеан е премиерот Заев.

Сите останати според говорот на телото се соочуваат со чувство на загриженост, нелагодност, недоверба, страв или неизвесност.

Зошто точно ниту еден од нив не се смее е прашање на кое што одговорот можат да го дадат само граѓаните на фотографијата.

SHARE

Comments are closed.