Сладоледџија со гест на Тик-ток што го одушеви светот (ВИДЕО)

За разлика од „бадијалџики“ во македонските државни институции што се „истакнаа“ со танцување на турбофолк и со слични „подвизи“, турски сладоледџија го користи Тик-ток за да го одушеви светот.

Станува збор за Мехмет Јарен, кој на момче во инвалидска количка му ја направи незаборавна посетата на неговата тезга за сладолед.

SHARE