Кои се З.З., В.З., М.Д. и З.Г. од криминалната група што ја објавува „Ла Верита“ (ВИДЕО)

Во видеото со докази за македонски изборен криминал италијанскиот весник Ла Верита, објавени се дел од Посебни Истражни мерки од кои се гледа како Зоран Заев, Вице Заев, Марјан Даскаловски и Зоран Георгиев од Јавното Претпријатие Комуналец Струмица, купувале гласови за избори. Според Ла Верита обвинителството кое го раководи Вилма Рускоска го има целиот предмет, … Continue reading Кои се З.З., В.З., М.Д. и З.Г. од криминалната група што ја објавува „Ла Верита“ (ВИДЕО)