Кој од СДСМ бил главен за капи, маици и сендвичи на Мечкин Камен (ФОТО)

Откако со години СДСМ го обвинуваше ВМРО-ДПМНЕ дека членовите ги лаже со сендвичи за да одат на протести и прослави вчера партијата на Заев јавно го направи тоа што тврдеше дека е лошо.

СДСМ вчера делеше сендвичи, маици, капи и организираше автобуси за партиските членови на Мечкин Камен.

Новинарот на ТВ Клан Фуркан Салиу открива кој го спроведувал планот за ситно корупмирање на членовите на СДСМ.

SHARE