Кој е Македонецот што пали банкноти од 100 долари во оган? (ВИДЕО)

Видео објавено попладнево на социјалните мрежи покажува човек што од купче пари вади банкноти од 100 долари и ги фрла во оган.

На видеото стои титл според кој човекот што ги пали парите е македонски бизнисмен близок на еден друг бизнисмен неодамна уапсен во голем случај и на моќно семејство од светот на политиката и бизнисот.

Зошто човекот ги пали парите со кои просечно македонско семејство може да живее со месеци не е јасно.

SHARE