Кој го седна Заев како во трето одделение? (ФОТО)

Еден поглед на видеото од премиерот со честитка за нова година покажува дека нешто не е во ред.

Вториот поглед веднаш укажува дека премиерот го седнале на ниско столче (особено ако е со соговорник) што во дипломатската практика е отворена навреда.

Новогодишна честитка од премиерот Заев: Избравме иднина, наместо изолација (ВИДЕО)

SHARE

4 Коментари

  1. ДЛАБОКО СУМ РАЗОЧАРАН ОД ГОВОРОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ, ВО КОЈ НЕМА НИТУ ЕДЕН СПОМЕН ЗА ПРИЗНАВАЊЕТО НА МАКЕДОНИЈА ПОД УСТВНОТО ИМЕ ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА НА ООН!

Comments are closed.