Кој го советуваше Заев да ги злоупотреби “Пе*ерите”?(ВИДЕО)

Бубо Каров Цацко е актуелен советник за комуникации во владата на Заев (Во кабинетот на министерот за комуникации отчетност и транспарентност Роберт Поповски) а тој во активностите на СДСМ кога беше опозиција отворено ширеше говор на омраза против хомосексуалците.

На јавен митинг на СДСМ Каров пред неколку години зборуваше што треба да се прави ако “вашиот водач ви бапне к.р во г…т”

Дали советот Заев јавно да спомене “еден педер” како причина за пад на владата е на Цацко или се работи за совет од личниот ПиАр тим на Заев најверојатно никогаш нема да се открие освен ако денеска нема некоја оставка во владата.

SHARE