Кој и го скрои ребалансот на министерката за финансии?

Советникот во град Скопје од редовите на ГРОМ Александар Трајановски прашува дали новата чуварка на државниот трезор Нина Ангеловска само потпишала ребаланс на буџетот кој е скроен од некој друг (не)познат актер.

“Те назначуваат за министер за финансии, после два дена се усвојува ребаланс на буџет. Или Нина се спремала 2 месеци уназад или некој друг го скроил буџетот и потпиши Нина.
Ја мислам под Б за вас не знам”, пишува Трајановски кој иронично го користи хаштагот
#учимесомладите посочувајќи на младоста и неискуството на Ангелеска.

SHARE