Кој ја блокира химната испеана од Дурловски? (ФОТО + ВИДЕО)

Кој ви смета, химната или Дурловски? Не можев да замислам дека вакво нешто може да се случи, пишува кумановецот Мартин Стефановски кому не му е јасно зошто социјалните мрежи го блокираат споделувањето на видеото со химната испеана од Игор Дурловски.

Најверојатно но видеото е пријавено од корисници на социјални мрежи кои за химната сметаат дека е спам или злоупотреба на можноста за испраќање.

Кој го пријавува видеото може само да се претпостави.

Во случајов химната на Дурловски се смета и за спротивна на стандардите на Фејсбук.

Видеото чие споделување е блокирано на социјалните мрежи го има на овој линк на Јутјуб

SHARE