Кој ја дочека Катица Јанева на влезот на Шутка (ФОТО)

Еден пес на влезот на затворот и десетина новинари преку улицата беа вечерва одборот за дочек на се уште актуелната специјална обвинителка Катица Јанева вечерва во Шутка.

SHARE