Кој му го угаси микрофонот на членот на СДСМ?

Според твитерџиите човекот што дава знак да се угаси телефонот на членот на СДСМ што ја критикува владеачката партија е Стево Пендаровски.

СДСМ официјално молчи а нивни приврзаници тврдат дека е техничка грешка.

Проценете сами

SHARE

Оставете коментар