„Некој се исплаши дека Бујар станува претседател на ДУИ… Главата горе Бујар. Ние сме со тебе и вашето семејство на секој чекор и во секое време.

Запомнете дека тешкотиите нѐ прават посилни и посилни и поподготвени“, напиша на Фејсбук Ваљон Бела од ДУИ, новиот економски директор на Клиниката за гинекологија.

Во постот кој го сподели на ФБ, Белa уште потстетува дека СЈО беше институцијата која издаде документ (на почетокот на оваа Влада) дека сегашните министри не се дел од нивните истраги, пренесува „+Инфо“.

 

SHARE