Коле Манев потсети како говореше Заев за соседите (ЦРТЕЖ)

Ако една земја има недоразбирања со сите соседи, во таков случај не може вината да биде во соседите, туку во дотичната земја! Ова го зборуваше Зоран Заев пред неколку години, во Берн, Швајцарија, каде беше гостин на дијаспората. Во Берн, Заев зборуваше за добрососедство, за пријателство, спомена и за изработка на некаква рамка, посебна рамка … Continue reading Коле Манев потсети како говореше Заев за соседите (ЦРТЕЖ)