Колозова: Макрон се плаши да не му имигрираме во Франција!?

„Сега го слушав Макрон на Твитер. Се плашел да не му имигрираме сите во Франција ако отвори преговори.

Значи ни оваа влада ни следната не ги бројам за влади ако и’ ги бранат границите на ЕУ од оние 3.7 милиони што Ердоган има намера да ги пушти нагоре.

Кренете тоа рампите заедно со Србија и пуштајте се’ нагоре. Refugees welcome да вика нашата полиција и на грчка граница баклава да им дели на бегалците. Толку“.

Фејсбук статус на професорката Катерина Колозова

SHARE