Колозова: Женава, уште работи?

„Добро, има ли институции во земјава? Почитувам презумпција на невиност, но има доволно причини никако да не биде вклучена во работата на СЈО а не па да влегува во зградата“ пишува професорката Катерина Колозова на фејсбук по денешната наредба на обвинителката Катица Јанева да се претресуваат сите вработени при влез и излез од СЈО.

„Претседателот е во право со апелот: ова е вонредна состојба, да си ги презакажат одморите, а госпожата да се отстрани од местото кајшто може да се плетка околу доказите. Добро бре, има ли пилот во авионот?

SHARE