Компаративна аудио анализа: Тачи-Мијалков VS Шеќеринска – Бесими

Од споредените аудио фајлови во кои се гледа влијание на политичари на работата на ДИК сами ќе заклучите дали има разлика меѓу тоа што го правеле двоецот Тачи и Мијалков и двоецот Шеќеринска и Бесими.

Првите двајца добија тригодишни затворски казна за своите чекори во случајот Титаник 2 на СЈО.

SHARE