Контраверзни информации за советникот на Заев: Посакал да умре за Шола…

Порталот магазин.мк објавува делови од електронска преписка меѓу новиот советник на премиерот Алекдандар Ружин и негови пријатели во врска со љубовните проблеми што ги имал со хрватската пејачка Антонија Шола.

Александар Ружин не испратил демант ниту ги потврдил наводите 4 часа откако порталог магазин.мк ги објави невообичаените информации.

Несудениот сопруг на Шола е син на екс амбасадорот Нано Ружин кој пак го предлага Заев за добитник на Нобелова награда за мир.

Пред 8 години Антонија Шола објави дека ја прекинала врската со Ружин затоа што добивала закани.

Ружин од Заев добива 40 илјади месечно за совети поврзани со земјите на Бенелукс и Франција.

Информациите на магазин.мк на овој линк

SHARE