Корона: 105 нови случаи во Скопје, 26 во Куманово, 15 во Штип, 13 во Тетово…

Од вкупно 177 регистрирани случаи на заразени со коронавирус во последното денонокие, 105 се во Скопје, додека 26 се во Куманово, еден во Дебар, 15 во Штип, 13 во Тетово…

Министерот Венко Филипче денеска во 16,30 ќе одржи прес-конференција на која се очекува да бидат изнесени и дополнителни детали за галопирачкиот напредок на епидемијата…

SHARE