Коронавирусот стигна во Македонија!?Според извори на „Фокус“, станува збор за жена која патувала во Италија, земјата каде во последните денови расте бројот на заразени од овој опасен вирус.

Ова се очекува да биде потврдено на вонредната прес конференција на премиерот Оливер Спасовски, Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче и д-р Жарко Караџовски, попладнево.

SHARE