Косовскиот претседател му држи часови по протокол и дипломатија на Заев (ВИДЕО)

Косовскиот претседател Хашим Тачи прецизно ги лоцира грешките на премиерот Заев и неговиот кабинет во комуникацијата со руските комедијанти Вован и Лексус.

Тој пред 7-8 месеци бил цел на Русите но тие не успеале да стигнат до него како што стигнале до Заев.

Тачи вели дека за разлика од Заев никогаш не би се чул со некого без да се испочитува соодветната процедура.

SHARE