Коста Костадинов да не беше пратеник ќе беше пилот (ВИДЕО)

Во новото издание на „30 прашања со” гостин беше пратеникот Коста Костадинов кој призна дека доколку не би бил пратеник, сиурно ќе бил пилот.

Најдобар пријател на портпаролот на партијата е неговата девојка, омилен лик му е Атиџе, нема омилен пратеник од опозицијата, вели дека најубав струмички збор му е – бунела (вилушка)…

https://24info.mk/%d0%ba%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%b5-%d0%b1%d0%b5%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%b0%d1%80-%d1%9c%d0%b5-%d0%b1%d0%b5%d0%b2-%d0%bf/?fbclid=IwAR1CBfaWBU285xwDMAtRc7aklEFfugAvjR6BCCxxDDCSFS5Xkxzn2Y7LIG0
SHARE