Костадин Костадинов е нов портпарол на СДСМ

Пратеникот од редовитена СДСМ, е нов портпарол на Социјалдемократскиот сојуз, соопшштија од партијата.

Костадин Костадинов од 2010 до 2018 година бил претседател на подмладокот на СДСМ во Струмица, а од 2013 до 2016 година бил и советник во Советот на Општината.

Од февруари до ноември 2017 беше в.д. градоначалник на општина Струмица, а од лани е и пратеник на СДСМ и коалицијата во парламентот.

SHARE